Ny Koi!

I går var vi och hälsade på våra vänner Mikael & Vicky med sina barn som bor i staffanstorp. De har en fantastisk trädgård som är japan inspirerad med en väldigt vacker koi-damm. Under söndagen så var där ett evenemang som heter 1001 trädgårdar och där var deras med, det kom väldigt mycket folk hela dagen! Vi passade på att köpa en av deras 1.5 år gamla koi som var tillsalu och här är bilderna på den, det är en liten sanke! 🙂

 

Innan semestern

Precis innan min semester började var vi på en liten utflykt i Malmö. På väg ner mot västra hamnen så tog det stop pga en bro resning, har aldrig sett det innan här!

Där efter bar det i väg till Limhamn och fiskrökeriet där det blev en god macka med rödspätta, väldigt gott!! Tillbaka till västra hamnen igen där vi gick runt och träffade på en kollega som var ute med sitt nya lilla tillskott Zorro, trevligt möte! Middag blev det sen på vespa, de har väldigt goda pizzor som varm rekommenderas!

Kvällen avslutades på folketspark och semifinal i fotbolls EM.

En dag på stan

Det finns mycket att se och uppleva i min kära hemstad! Här kommer lite bilder från när vi var på gamla väster och kungsparken.